Bursada tabutlu eylem

Bursada tabutlu eylem -Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilciliği üyesi grup, 2013 yılı bütçesini ve memura verilen zammı protesto etmek için amacıyla AK Parti İl Başkanlığı önüne sembolik tabut bıraktı (Fotoğraflı-Görün


BURSA (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Bursa İl Temsilciliği üyesi grup, 2013 yılı bütçesini ve memura verilen zammı protesto etmek için amacıyla AK Parti İl Başkanlığı önüne sembolik tabut bıraktı.
     Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, AK Parti İl Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, son bir yıl içinde tavuk, fasulye ve saç tıraşına yüzde 15, okul gereçlerine de yüzde 10 zam yapıldığını öne sürerek, memura verilen zammın çok az olduğunu söyledi.
     Memurun açlık sınırında yaşadığını dile getiren Türkoğlu, 2013 bütçesinin yansıması ölümdür, zulümdür, tabuttur. Tabut gelinen son noktadır. Bizler belki hükümet sesimizi duyar diye bu tabutu buraya bırakıyoruz. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az dedi.
     Konuşmanın ardından memurlar, omuzlarındaki sembolik tabutu tekbirler eşliğinde parti binasına sokmak istedi. Polis buna izin vermeyince, tabutu sehpa üzerine bırakan memurlar, tabutun başında dua okudu.
    
     Muhabir: Semih Kır / Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursada tabutlu eylem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER