Burdur Valisi Tapsıza veda yemeği düzenlendi

Burdur Valisi Tapsıza veda yemeği düzenlendi


BURDUR (A.A) - Kilis Valiliğine atanan Burdur Valisi Süleyman Tapsız için veda yemeği düzenlendi.
     Kentteki bir otelde düzenlenen yemeğe Vali Süleyman Tapsız ile eşi Ayşe Tapsız, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hami Yıldırım, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Ümit Saltaş, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı.
     Vali Tapsız, burada yaptığı konuşmada, Burdur Valisi olmaktan hep gurur duyduğunu söyledi.
     Burdur ile ilgili her konudaki hedeflere ulaşmak için kurum amirleri ve vatandaşlarla sürekli uyum ve istişare içerisinde olduklarını ifade eden Tapsız, Burdur için bütün gücümüzle çalıştık ve bu hedeflere ulaşmak üzere hep birlikte gayret gösterdik. Burdurdaki başarı bir ekip çalışmasının ürünüdür. Çalışma arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Milletvekili Yıldırım da herkesin memlekete ve memleketin insanlarına farklı biçimde hizmette bulunduğunu ifade ederek, Önemli olan bu görevlerden ayrıldıktan sonra saygıyla, hürmetle anılan, her zaman insanların olumlu yad ettikleri bir intiba bırakmaktır. Vali bey bunları fazlasıyla hak etmiştir diye konuştu.
     Milletvekili Özçelik ise Vali Tapsızın büyük bir sabırla ve metanetle Türkiyeye ve Burdura hizmette bulunduğunu dile getirerek, Kilise özel ve seçkin bir görevle gitmiştir. İnşallah oradaki o sıkıntıların üstesinden geleceğine inanıyorum diye konuştu.
     Belediye Başkanı Akkaya da çalışma hayatı boyunca Vali Tapsızdan daima yakınlık ve destek gördüklerine dile getirerek, Burdurun tanıtımında ve Burdurun özelliklerinin ortaya çıkmasında göstermiş olduğu gayretlerin herkes tarafından bilindiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Valisi Tapsıza veda yemeği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER