Burdur Sağlık Müdürü Şenbayram:

Burdur Sağlık Müdürü Şenbayram: -Sağlık teşkilatı çalışanları farklı projeler ve bilimsel çalışmalarla Burdurun sağlık alanındaki çalışmalarını duyurmaya devam edecektir


BURDUR (A.A) - Burdur Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, sağlık teşkilatı çalışanlarının, farklı projeler ve bilimsel çalışmalarla Burdurun sağlık alanındaki çalışmalarını duyurmaya devam edeceklerini belirtti.
     Şenbayram, yaptığı yazılı açıklamada, düzenlenen Ulusal Halk Sağlığı Kongresinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projelerin kabul edildiğini bildirdi.
     Hazırlanan projeler arasında, Burdur İlinde Görülen Zehirlenme Olgularının Değerlendirilmesi Çalışması ile Burdur Devlet Hastanesi Personelinin Riskli Temas Durumlarının Belirlenmesi Çalışması projelerin yer aldığını belirten Şenbayram, şunları kaydetti:
     Kongrede projelerin sözlü ve yazılı sunumlarının yapıldı. Sağlık teşkilatı çalışanları farklı projeler ve bilimsel çalışmalarla Burdurun sağlık alanındaki başarılı çalışmalarını ulusal ve uluslararası alanda duyurmaya devam edecektir. Kongrede büyük ilgi gören çalışmalar katılımcılar tarafından beğeniyle takip edildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Sağlık Müdürü Şenbayram: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER