Burdur Emniyetinden öğrencilere Dostluk Eli

Burdur Emniyetinden öğrencilere Dostluk Eli


BURDUR (A.A) - Burdur Emniyet Müdürlüğü tarafından, İlk Adımda Dostluk Eli projesi kapsamında, kampüste kurulan stantla, üniversiteye yeni kayıt olan öğrenciler, zararlı akımlar ile kötü alışkanlıklara karşı bilgilendiriliyor.
     Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal yerleşkesi ve diğer fakültelere kurulan stantlarda yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ile yakından ilgileniyor. Emniyet yetkilileri öğrenci ve aileleriyle görüşerek, kötü düşünceler ve alışkanlıklara karşı uyarılarda bulunuyor.
     Proje kapsamında öğrencilere bilgilendirici broşürler, emniyet irtibat numaraların yer aldığı not defterleri ve emniyet logolu kalem dağıtılıyor.
     Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, yaptığı açıklamada, İlk Adımda Dostluk Eli projesi kapsamından, kampüste stant açarak okula kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri yanlış düşüncelere sahip insanlara karşı bilgilendirdiklerini söyledi.
     Projenin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm illerde uygulandığını ifade eden Aydoğan, Buradaki amacımız öğrenci ve velilerle yakın ilişkide bulunmak. Dağıtılan broşürlerde iletişim numaralarımız bulunmaktadır. Huzur kenti Burdurda huzura devam edeceğiz dedi.
     Aydoğan, üniversite ve emniyetin örnek bir ikili olduğunu belirterek, standın kayıtlar bitene kadar açık kalacağını kaydetti.
     MAKÜ Genel Sekreter vekili Yusuf Altındağ ise bu tür projelere üniversite olarak destek vereceklerini belirterek, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalara devam edeceğiz. Burada önemli olan, öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde okumalarıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Emniyetinden öğrencilere Dostluk Eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER