Burdur Emniyetinden Ramazan ayı tedbirleri

Burdur Emniyetinden Ramazan ayı tedbirleri -Burdur Emniyet Müdürü Aydoğan: -Ramazan ayı süresince vatandaşların, her türlü ihtiyaçlarını huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri amacıyla gerekli ek tedbirler alınmıştır


BURDUR (A.A) - Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Ramazan ayı süresince, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri amacıyla gerekli ek tedbirler alınmıştır dedi.
     Burdur Emniyet Müdürü Aydoğan, düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan Ramazan ayında, halkın yoğun olarak bulunacağı ana arterler, alışveriş merkezleri, fırınlar, camiler ve iftar yemeklerinin düzenlendiği yerlerde asayiş ve trafik tedbirleri alındığını bildirdi.
     Tedbirler kapsamında halkın yoğun olduğu yerlerde 15 motorize ekip ve 4 çift yaya devriye ile önlemlerini artırdıklarını ifade eden Aydoğan, Ramazan ayı süresince, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri amacıyla gerekli ek tedbirler alınmıştır dedi.
     Halkın teravih namazı için camilerde yoğunluk oluşturacağından cami çevrelerinde de önlem alındığını kaydeden Aydoğan, şöyle devam etti:
     İftar saatinden önce trafik yoğunluğu oluşacağından, Asliye Kavşağı, Stat Kavşağı, Gazi Caddesi ve diğer önemli kavşaklarda gerekli tedbirler alınmıştır. Vatandaşların iftar ziyaretlerinde veya teravih ibadetini yerine getirmek amacıyla ikametgahlarından ayrıcalığı dolayısıyla evlerindeki güvenlik tedbirlerini gözden geçirmeleri, güvendikleri komşularına evlerinden ayrıldıklarını söylemeleri ve bilgilendirmeleri ikamet hırsızlıkların önlenmesinde fayda sağlayacaktır.
     Aydoğan, tatil bölgelerine giden yol güzergahında ve trafik akışının yoğun olduğu yerlerde de gerekli tedbirleri almaya devam ettiklerini belirtti. Mevcut ekiplerin yanı sıra, Isparta, Burdur, Antalya güzergahında üç, Burdur-Fethiye güzergahında iki bölge trafik ekibinin görev aldığını anlatan Aydoğan, radar ekiplerinin de sürekli hız kontrollerinde bulunduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Burdur Emniyetinden Ramazan ayı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER