Burdur Belediyesinde yangın tatbikatı

Burdur Belediyesinde yangın tatbikatı -Senaryo gereği belediye binasında çıkan yangın söndürüldü, üst katlarda mahsur kalanlar kurtarıldı, dumandan etkilenenlere 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi (Fotoğraflı-Gör


BURDUR (A.A) - Burdur Belediyesinde yangın tatbikatı yapıldı.
     Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği belediye binasının arka bölümünde yangın çıktı. Ekipler yangını söndürdü, üst katlarda mahsur kalanları merdiven yardımıyla kurtardı. Bina içinde dumandan etkilenenlere 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi.
     Tatbikatı, çevredeki vatandaşlar da ilgiyle izledi.
     Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürü Hasan Özban, tatbikat sonrası Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkayaya bilgi verdi. Özban, "Yangına ilk müdahaleyi güvenlik görevlileri yangın söndürme cihazı ile yaptı. İhbar üzerine belediye binasına gelen ekiplerimiz, yangını söndürdü ve mahsur kalanları kurtardı. Tatbikat başarıyla sonuçlandı" dedi.
     Akkaya ise Burdur Belediyesi itfaiye ekiplerinin bölgenin en donanımlı ve ekipman açısından en iddialı birimi olduğunu söyledi.
     Zaman zaman çeşitli kurum ve kuruluşların mahallelerde ve meydanlarda yangın tatbikatı düzenlediklerini anlatan Akkaya, "Bugüne kadar belediyemizde böyle bir tatbikat olmamıştı. Başta müdürümüz olmak üzere tüm personeli başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Belediyesinde yangın tatbikatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER