Burdurda asfaltlama çalışmaları

Burdurda asfaltlama çalışmaları


BURDUR (A.A) - Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
     Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yaptığı açıklamada, kentin mahallelerinde asfaltlama çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.
     Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 sıcak asfalt, 1 serme asfalt ve 1 yol yama ekibi ile çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Akkaya, İki aydır sıcak asfalt çalışmalarına iki ayrı ekiple devam ediyoruz. Birinci ekip Küçük Sanayi Sitesinin yollarını asfaltlıyor. Bayramdan sonraki hafta sanayi sitesinin tamamındaki asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağız. İkinci ekip ise Armağan İlci Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor dedi.
     Yol yama ekibiyle de şehrin çeşitli yerlerinde yama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akkaya, kaplama asfalt ekibinin ise Mahrukatçılar Sitesinde çalışmalara devam ettiğini kaydetti.
     Yağmur yağmadığı müddetçe sıcak asfalt çalışmalarının süreceğini anlatan Akkaya, Bizim hedefimiz bu imkanlar ile Burdurun her tarafına sıcak asfalt sokmak. Serme asfaltın üzerine sıcak asfalt dökecek şekilde yapıyoruz. Tozdan, topraktan çamurdan vatandaşımızı kurtaracağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER