Burdurda Vergi Haftası etkinlikleri

Burdurda Vergi Haftası etkinlikleri -Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın, Belediye Başkanı Akkayayı ziyaret etti


BURDUR (A.A) - Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın, Vergi Haftası dolayısıyla Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkayayı ziyaret etti.
     Akkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, artık Türkiyede güleryüzlü ve vatandaşın ayağına giden bir devletin olduğunu söyledi. Verginin kutsal olduğunu belirten Akkaya, Vergi verilecek ki vatandaşımıza hizmet olarak dönebilsin. Bu bilinci halkımıza anlatacağız. Vergilerle kalkınabileceğimizi anlatacağız. Vergilerin kalkınmada çok büyük önemi var dedi.
     Ramazan Taşaltın ise vergi almayan devleti, su verilmeyen ağaca benzetti. Vergi almayan devletin kendisini karanlığa teslim edeceğini ifade eden Taşaltın, şöyle konuştu:
     Kültür düzeyi yüksek ilimizde vergi bilinci de yüksek. Oda başkanlarımızla Burdurlu mükelleflerimize mükellef ortaklığı hizmet anlayışını yerleştiriyoruz. Kendimizi de vatandaş yerine koyarak devlet-vatandaş değil vatandaş-vatandaş gibi düşünerek hizmet sunuyoruz. Karşımızdaki insanları kaliteli hizmet sunulması gereken insanlar olarak görüyoruz.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Burdurda Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER