Burdurda Tenis Sokağa İndi

Burdurda Tenis Sokağa İndi -Tenisin tanıtılması amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tenis Sokağa İndi sloganıyla bir sokakta oluşturulan kortta Vali Tapsız gençlerle tenis oynadı


BURDUR (A.A) - Burdurda tenisin tanıtılması amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tenis Sokağa İndi sloganıyla bir sokakta oluşturulan kortta Vali Süleyman Tapsız, gençlerle ve il protokolüyle tenis oynadı.
     Burdur Valiliği önünde düzenlenen organizasyonda Vali Tapsız, sokakta kurulan alanda gençlerle mücadele etti. Renkli görüntülerin oluştuğu karşılaşmalar, vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi. Daha sonra Vali Tapsız, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Mustafa Saatcı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek ile de maç yaptı.
     Karşılaşmaların ardından konuşan Tapsız, organizasyonun tenisin yaygınlaşması adına önemli olduğunu ifade etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ise tenisi Burdurda yaygınlaştırmak amacıyla Tenis Sokağa İndi sloganıyla bir proje başlattıklarını söyledi. Burdurda proje kapsamında tenis kulübü kurduklarını ifade eden Sancar, Amacımız 7den 70e herkese bu sporu tanıtmak. Bu nedenle Burdurda tenis kulübü kurduk. Ayrıca 10 olan sporcu sayımızı 150e çıkardık dedi.
     Öte yandan, organizasyona Tapsızın yanı sıra, Vali Yardımcısı Halil Karbuz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Mustafa Saatcı, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Tenis İl Temsilcisi İbrahim Şimşek de katıldı.
     Muhabir: Volkan Poliçe / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Burdurda Tenis Sokağa İndi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER