Bulgaristanın Bursa Konsolosluğundan Dağa ziyaret

Bulgaristanın Bursa Konsolosluğundan Dağa ziyaret


YALOVA (A.A) - Bulgaristanın Bursa Konsolosluğu Ofis Şefi Dimitar Hadjiev, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağı makamında ziyaret etti.
     Yalova Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma (BAL-GÖÇ) Derneği Genel Başkanı Lütfi Özgürün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hadjiev, Bulgaristanda 12 Mayısta milletvekili genel seçimlerinin yapılacağını bildirdi.
     Hadjiev, Dağa, çifte pasaport taşıyan soydaş vatandaşlara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
     Seçimlerde, Yalovada sandık açılabilmesi için soydaş vatandaşların dilekçe vermesi gerektiğini belirten Hadjiev, şöyle konuştu:
     "Bu noktada yoğun bir şekilde vatandaşlarımızın yaşadığı yerlerden biri de Çiftlikköy. Bakanlıklardan gerekli izinleri aldık. Buradaki seçimlerde valiliklerden de lojistik destek sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın 11 Mayısa kadar konsolosluğumuza müracaat etmeleri gerekiyor. Süreci BAL-GÖÇ Derneğiyle organize ediyoruz. Bu noktada bize verdiğiniz destekleri biliyoruz ve size teşekkür ediyorum."
     Dağ ise Beşyüzevler Mahallesinde yoğun bir şekilde soydaş vatandaşların bulunduğunu ve bu noktada kendilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını anlatarak, Hadjieve kalem hediye etti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bulgaristanın Bursa Konsolosluğundan Dağa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER