Bulancakta KOSGEP girişimcilik eğitimi

Bulancakta KOSGEP girişimcilik eğitimi -Eğitime katılan 30 girişimci adayı düzenlenen törenle sertifikalarını aldı


GİRESUN (A.A) - Bulancak Belediyesi ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEP) işbirliğiyle düzenlenen girişimcilik eğitimini tamamlayan 30 girişimci adayına sertifikaları törenle verildi.
     Bulancak Sanayi ve Ticaret Odasında düzenlenen törende konuşan Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, KOSGEP ortaklığıyla gerçekleştirdikleri eğitimin Giresunda bir ilk olduğunu söyledi.
     Kendilerine gelen talep doğrultusunda bu eğitimlerin yapılması için çalışma başlattıklarını ifade eden Aydın, İlk etapta 30 arkadaşımızı sertifika sahibi yaptık. Yoğun talep üzerine iki kurs daha ekleyerek 2012 yılı içinde toplamda 90 kişiyi sertifika sahibi yapmış olacağız dedi.
     Aydın, ilçede bulunmayan iş kollarında personel yetiştirmek için çeşitli kurslar açmayı planladıklarını aktararak, Herkesin yaptığı işi değil, farklı bir iş yapabilmenin gayretini gösterelim. Böyle bir imkanı halkımıza sunan başta hükümetimiz olmak üzere, bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Törene Aydının yanı sıra Bulancak Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Nurettin Zere, KOSGEB Uzmanı Elif Yıldıran, Eğitmen Giresun Üniversitesi Öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Muaffak Sarıoğlu, Belediye ve Ticaret Odası Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve kursiyerler katıldı.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız / Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Bulancakta KOSGEP girişimcilik eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER