BÜ Rektörü Prof. Dr. Baydaş:

BÜ Rektörü Prof. Dr. Baydaş: -Tesiste 6 yüzme havuzu ve otel olmak üzere modern bir kompleks yapacağız (Fotoğraflı


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Üniversitesi (BÜ) Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Ilıcalar Beldesindeki özel idareye ait tesislerin üniversiteye devredildiğini anımsatarak, Tesiste 6 yüzme havuzu ve otel olmak üzere modern bir kompleks yapacağız dedi.
     BÜ yerleşkesindeki merkezi kafeteryada Bingöldeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Prof. Baydaş, BÜnün hızlı gelişen ve büyüyen bir üniversite olduğunu ifade etti.
     Yapımı devam eden binaların tamamlanmasıyla birlikte üniversite altyapısının 11 bin öğrenciyi barındıracak kapasiteye geleceğini kaydeden Prof. Baydaş, şöyle dedi:
     Kısa vadeli hedeflerimizi yerine getirdik. Şu anda 6 bin 750 öğrenci öğrenim görüyor. Öğrencilerimiz için gerekli olan derslik, kafeterya, yemekhane, spor tesisleri, uygulama alanları gibi yapıların hepsini tamamladık. Şu anda yapılan binalarımızda tamamlandığında 11 bin öğrenciyi kaldırabilecek bir alt yapıya kavuşmuş olacağız. Tesiste 6 yüzme havuzu ve otel olmak üzere modern bir kompleks yapacağız.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber BÜ Rektörü Prof. Dr. Baydaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER