BTSO, BGCni ziyaret etti

BTSO, BGCni ziyaret etti


BOLU (A.A) - Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bolu Gazeteciler Cemiyetini (BGC) ziyaret etti.
     BGC tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Yerel Medyana Sahip Çık kampanyasına destek olmak için BTSO yönetimi, BGCye destek sözü verdi.
     Ziyarette konuşan BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, kampanyayı çok önemsediğini, yerel medyanın yok olmaması için kampanyaya destek verilmesi gerektiğini söyledi.
     Gazetecilere görevlerinde başarı dileyen Semercioğlu, Üyelerinizin kazancının bol olmasını, birlik beraberlik içinde Boluya doğru olanları yansıtmasını diliyorum. Yerel Medyana Sahip Çık kampanyanızın hayırlı olmasını diliyorum. Önceden beri yerel medyaya hep önem veriyorum. Yerel medyanın yok olmaması için kampanyanızı desteklemek gerektiği inancındayım diye konuştu.
     BGC Başkanı Güngör ise Boludaki iş adamlarının kampanyaya destek vermelerini isteyerek, Boluyu dışarıda en çok temsil eden kurum sizdiniz. Biz Bolulu iş adamları ile iç içe çalışmak durumundayız. Geçtiğimiz günlerde BGC olarak Yerel Medyana Sahip Çık adı altında kampanya başlattık. Maalesef Boluda yerel medyanın Boluda yeteri kadar desteklenmediğini düşünüyoruz şeklinde konuştu.
     İnsanların Bolu basınından şikayet etmeleri için önce destek olmaları lazım diyen Güngör, Bu kampanyaya Ticaret ve Sanayi Odasının da destek olacağını düşünüyoruz. En azından Boludaki iş adamları birer gazeteye abone olursa, bu bile yerel medyaya destek çıkma noktasında güzel bir göstergedir. Ulusal medyada Bolu ile ilgili ayda yılda bir haber görebilirsiniz ama Bolu medyası devamlı Boludaki iş adamlarımızın, diğer kurumların faaliyetlerini duyuruyor. Yerel medyaya sahip çıkmak lazım ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber BTSO, BGCni ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER