Brezilyalı dizi oyuncuları Kapadokyaya hayran kaldı

Brezilyalı dizi oyuncuları Kapadokyaya hayran kaldı -Kapadokyada yaşadığına inanılan Aziz Jorgenin hayatının anlatıldığı ve dizi film olarak yayınlanacak belgeselin başrollerinde rol alan Brezilyalı oyuncular, Kapadokyaya hayran


NEVŞEHİR (A.A) - Yücel Velioğlu - Kapadokyada yaşadığına inanılan Aziz Jorgenin hayatının anlatıldığı ve dizi film olarak yayınlanacak belgeselin başrollerinde rol alan Brezilyalı oyuncular, Kapadokyaya hayran kaldı.
     Çekimleri Kapadokyada yapılan ve önümüzdeki yıl Brezilyada Tv Globo kanalında yayınlanacak dizinin ünlü oyuncuları Rodrigo Lombardi, Fernanda Costa Campos Cotote ve Tiago Donato Abravanel Corte Gomes, çekimler için bir aydır bulundukları Kapadokya bölgenin eşsiz doğası karşısında büyülendiklerini ifade ettiler.
     Dizide, bir zamanlar Kapadokyada yaşadığına inanılan Aziz Jorgeyi canlandıran Rodrigo Lombardi, Kapadokyada bulunmaktan keyif aldığını ve Kapadokyanın eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu ifade etti.
     Kapadokyanın adeta bir rehabilite merkezi olduğunu ve insanın yeniden doğuşu gibi bir huzura erdiğini söyleyen Lombardi, yeniden Kapadokyaya gelmek istediğini, daha önce gelmediği için pişman olduğunu belirtti.
     Filmin diğer başrollerini oynayan Fernanda Costa Campos Cotote ise Kapadokyanın bir rüya olduğunu, Brezilyaya döndüklerinde rüyadan uyanacaklarını ve buna üzüleceklerini kaydetti.
     Kapadokyanın kendilerinde artık çok büyük bir yeri olduğunu ve kendi ülkelerindeki gibi sıcak ve samimi insanların olduğunu dile getiren Cotote, Kapadokyada kaldığımız süre içerisinde çok güzel ağırlandık. Yöre insanı ve bölge turizmcileri çok misafirperver insanlar dedi.
     İki büyük aşk hikayesini konu edinen dizi, Brezilyanın başarılı senaryo yazarlarından Gloria Perezin ve Globo Televizyonunun dizi yapımlarından sorumlu üst düzey yöneticisi Marcos Schechtmanın imzasını taşıyor.
     Dizi ekibini Kapadokyada ağırlayan turizmci Kadir Türk de, dizinin Brezilyada yayınlanmasının ardından, yılda ortalama 2,5 milyon yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kapadokyaya Brezilyadan gelen turist sayısında artış yaşanmasını beklediklerini belirtti.
     Türk, Şu anda bile dizi yayına girmemesine rağmen, Brezilyada dizinin burada çekildiği duyuldu. Brezilyadan yoğun bir şekilde rezervasyon almaya başladık dedi.
    
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Brezilyalı dizi oyuncuları Kapadokyaya hayran kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER