Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi açılışı -İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Özkan: Günlük 400 hastanın tedavi gördüğü acil serviste 25 gün içinde imece usulüyle yenileme çalışması gerçekleşt


İZMİR (A.A) - İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, günlük 400 hastanın tedavi gördüğü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin 25 gün içinde imece usulüyle yenilendiği söyledi.
     Prof. Dr. Özkan, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi açılış töreninde yaptığı konuşmada, acil servislerin hastanelerin vitrini olduğunu belirtti.
     Acil serviste sunulan hizmetin, hastanelerin hizmet kalitesinin göstergesi olarak değerlendirildiğini vurgulayan Prof. Dr. Özkan, Acil serviste kaliteli hizmet vermek çok önemli. Kaliteli hizmetin verilmesinde sağlık çalışanı memnun olması ile hizmetin sunulduğu mekanın iyi olması büyük önem taşıyor dedi.
     İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak sağlık hizmetinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Prof. Dr. Özkan, şöyle konuştu:
     İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde 3 eğitim ve araştırma hastanesi, 3 bin 200 yatakla hizmet veriyor. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 688 yatak kapasitesi ile günde ortalama 4 bin hastaya sağlık hizmeti sunuyor. Günlük 400 hastanın tedavi gördüğü acil serviste 25 gün içinde imece usulüyle yenileme çalışması gerçekleştirildi. 25 günlük sürenin öncesi ve sonrası arasındaki fark takdir edilecektir. İzmir halkı sağlıkta kaliteli hizmet almayı hak ediyor. Kenti sağlıkta daha da ileri taşımaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
     İzmir Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz ise bağışçıların destekleri ile yapımı tamamlanan acil serviste İzmirlilere kaliteli sağlık hizmeti sunulacağını kaydetti.
    
     -Malzeme temininde esnaf desteği-
    
     İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Serdar Bayrak da, 55 yatak kapasiteli acil servisin yenileme çalışmalarının 150 bin liraya mal olduğunu anlattı.
     Acil serviste yılda 210 bin hastanın tedavi gördüğünü ifade eden Bayrak, şunları kaydetti:
     Çok kısa bir sürede tamamladığımız yenileme çalışmalarında maddi destek sağlayan bağışçılarımızın yanı sıra Bozyaka esnafının önemli katkıları oldu. Boya ve malzeme teminini ücretsiz sağladılar. İşçilik için harcama yapılmadı. İhale yapmış olsaydık harcama kalemi çok daha fazla olacaktı. Hastanemizin imkanları ve vatandaşların destekleri ile kısa sürede acil servisi yenilemenin mutluluğunu yaşıyoruz.
     Konuşmaların ardından, acil servisin açılışı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER