Bozüyükspor Kulübü Başkanı Üneral, istifa etti

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Üneral, istifa etti -Üneral: Taraftarımızın desteğiyle ayakta kaldık, direndik ve bu seviyeye kadar geldik


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyüksporun Kulüp Başkanı Doğuş Üneral, görevinden istifa ettiğini bildirdi.
     Üneral, düzenlediği basın toplantısında, gerekli ilgiyi hiçbir zaman göremediklerini ve hep sahipsiz kaldıklarını belirterek, görev süresince Bozüyüksporun kimsenin umurunda olmadığını gördüğünü kaydetti.
     Bozüyüksporun sadece 3-4 bin taraftarın desteğiyle ayakta kaldığını ifade eden Üneral, şöyle konuştu:
     Bu saatten sonra benim daha fazla yapabileceğim bir şey kalmadı. Maddi ve manevi olarak çok yıprandık. Bozüyükspor, 3-4 kat büyük bütçeli rakiplerinin yanında çok küçük bütçelere kurulan bir takım. Kısıtlı imkanlar ve bütçelerle buralara kadar gelindi. Bizim şampiyon olmamız çok zor bir olay değildi... Ama ufak tefek şeyleri sıkıntı yaparak, çok büyük bir şansı kaçırdık. Her zaman bize destek olan taraftarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Görevimi bırakma kararı aldım. Her zaman destek olacağıma söz veriyorum.
     Üneral, Kulüp Başkanı olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ve devre arasında takımdan ayrılacak denilen 7 futbolcuya kendi parasını ve çeklerini vererek, takımda tuttuğunu sözlerine ekledi.
     (BE-MA-MRS)
<< Önceki Haber Bozüyükspor Kulübü Başkanı Üneral, istifa etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER