Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan:

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: -Zorluklara rağmen takımımızı kurduk


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Bozüyüksporun Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, yönetim kurulu ile birlikte zorluklara rağmen takımı kurduklarını bildirdi.
     Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetimin gayretiyle Bozüyüksporun bugüne kadar geldiğini belirterek, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve işadamlarının şu ana kadar hiçbir kişi yardım etmediğini savundu.
     Takımdaki futbolcuların büyük bir çoğunluğunu yeni transfer ettiklerini ve futbolcuların birbirleri arasındaki uyumun gün geçtikçe artmaya başladığını anlatan Özkan, şunları kaydetti:
     Bu sezon takımdan şampiyonluk gibi bir beklentimiz yok. Çünkü kulübü 8 milyon lira gibi bir borçla devraldık. Yapmış olduğumuz takımı çok cüzi miktarlarla kurduk. Şu anda grupta kalmanın mücadelesi içindeyiz. Tek dileğimiz Bozüyük halkının bize karşı duyarlı olması ve yetkililerin de Bozüyükspora destek vermesidir. Bozüyüksporun bu zor gününde böyle bir ekip yapıp yola çıkmak her baba yiğidin harcı değil. Ben Bozüyükü sevdiğim için başkan oldum.
     Özkan, 9 Eylülde pazar günü oynanacak Bozüyükspor-Güngörenspor karşılaşmasının 731. Ertuğrul Gaziyi Anma ve Söğüt Şenliklerine denk gelmesi nedeniyle maçın ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) müracaat ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER