Bozüyükspor Basın Sözcüsü Özbayık:

Bozüyükspor Basın Sözcüsü Özbayık: Yokluklar içinde Bozüyüksporu bu seviyeye kadar getirip Türkiyeye izletmek büyük başarıydı


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Ligde play-off yarı final maçında Fethiyespore elenen Bozüyüksporun Basın Sözcüsü Çağlayan Özbayık, Yokluklar içinde Bozüyüksporu play-off karşılaşmalarında yarı finale getirerek Türkiyeye izletmek büyük başarıydı dedi.
     Özbayık, yaptığı açıklamada, play-off yarı final maçında Fethiyespora karşı penaltı atışları sonrasında elendiklerini, bundan dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.
     Bozüyüksporun kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirten Özbıyık, şöyle konuştu:
     Bu sezon Bozüyüksporun ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdik. Yokluklar içinde Bozüyüksporu bu seviyeye kadar getirip Türkiyeye izletmek büyük başarıydı. Önümüzdeki sezon mevcut kadromuzu koruduğumuz sürece iyi bir takımla mücadele edeceğimize inanıyorum. Adım adım Bank Asya 1. Lige gidiyoruz. Hiçbir şey bitmiş değildir. Hala bu takıma birilerinin destek vermesi gerekir. Biz bu noktaya Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlunun destekleriyle, Kulüp Başkanı Doğuş Üneralin bireysel çabalarıyla geldik. Sabit bir geliri olmayan ilçe takımını çok ileri seviyeye taşıdık.
     Öte yandan kaptan Kemal Hastürkün yanı sıra, Oğuzhan Doğar, Bekir Demircan, Gökhan Tokgöz, Atahan Menekşe, Berk Baran, Erol Sökmen, Mehmet Düz, Okan Öztürk, Selim Yörük, Serdar Sinik ve Serkan Meriç ile kiralık futbolcular, Mikail Albayrak, Abdullah Cemal Küçükyılmaz, Furkan Aydın, Ahmet Kesim, Muhammed Bayır, Süleyman Özdamarın sözleşmelerinin sona ereceği öğrenildi.
     (BE-MA-SİN-MRS)
<< Önceki Haber Bozüyükspor Basın Sözcüsü Özbayık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER