Bozüyük Halk Kütüphanesinden 10 Kasım etkinlikleri

Bozüyük Halk Kütüphanesinden 10 Kasım etkinlikleri


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Halk Kütüphanesi tarafından, Atatürkün vefatının 74. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapılacağı bildirildi.
     Kütüphane Müdürü Mukaddes Gündüz, 10-16 Kasım tarihleri arasında Dersimiz Atatürk ve Cumhuriyet filmlerinin gösteriminin yapılacağını ve Atatürkün fotoğrafları ile Atatürk kitaplarının yer aldığı sergi açacaklarını kaydetti.
     Etkinlikleri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleyeceklerini ifade eden Günrüz, Amacımız, gençlerimize Atatürkü en iyi şekilde tanıtmak. Halk Kütüphanemizi, bu etkinliklerle, sadece kitap alınan bir kurum olmadığı, sosyal etkinliklerin de yapılabildiği yaşanılabilir bir alan olarak tanınmasını hedefliyoruz. 1 hafta sürecek etkinliklerimize başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm halkımızı davet ediyoruz dedi.
     UNESCOnun 2012 yılını Nabi ve Itri yılı ilan ettiğini belirten Gündüz, 13 Kasımda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim görevlileri Yardımcı Doç Dr. Mehmet Özdemir ve Yardımcı Doç. Dr. Hacı İbrahim Demirkazıkın Nabi ve Itri konulu konferans vereceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyük Halk Kütüphanesinden 10 Kasım etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER