Bozüyük Hacı Bektaşi Veli Kültür ve

Bozüyük Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Karaboğa: -Ankarada 7 Ekimde yapılacak eşit yurttaşlık mitingine katılacağız


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Arslan Karaboğa, laik demokratik Türkiye için eşit yurttaşlık istediklerini belirterek, Ankarada 7 Ekimde yapılacak eşit yurttaşlık mitingine katılacaklarını bildirdi.
     Karaboğa, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiyedeki aleviler olarak 7 Ekim Pazar günü Ankarada eşit yurttaşlık mitingi düzenleyeceklerini belirterek, mitinge, laik ve demokratım diyen her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının katılmasını beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşayan herkesin eşit olması için, ırkçılığın, mezhepçiliğin önüne geçilmesi için Ankaradaki mitinge katılacağız. Bu mitingde bölücülüğe ve ırkçılığa fırsat vermeden demokratik hakkımızı kullanacağız.
     Pazar günü yapılacak mitinge Bozüyükten yoğun talep olduğunu vurgulayan Karaboğa, mitinge katılmak isteyenlerin ulaşımın ücretsiz yapılacağını aktardı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bozüyük Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER