Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı

Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi, aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu başkanlığında yapıldı.
     Belediye Meclis Toplantı Salonunda, 7 gündem maddesiyle toplanan meclisin birinci gündem maddesinde yer alan meclisin aylık tatili, toplantı gün ve saatinin belirlenmesi, 2012 yılıyla aynı olması konusunda oy çokluğuyla kabul edildi.
     BBP ilçe Başkanlığı tarafından talep edilen Kovalıca Caddesinin isminin, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi olarak değiştirilmesi maddesi görüşmelerinde konuşan Belediye Başkanı Berberoğlu, belediyeye bu konuda çok fazla talebin geldiğini belirterek, İlçemizde çok sayıda isim verilmemiş cadde ve sokak var. Belediyemize bu konuda gelen taleplerin toplanarak bütün şekilde görüşülmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum dedi.
     Madde daha sonra oy çokluğuyla İmar Komisyonuna sevk edildi. Kiraya verilecek gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verilmesi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildiği toplantı, Yediler Mahallesi Kovalıca, Çortuk ve Musa Pınarı caddeleriyle çevre yolu yan bağlantı yolunun kesiştiği kavşakla ilgili bir heyetin oluşturulması, heyetin Karayolları 14. Bölge Müdürlüğüne kavşakla ilgili düzenleme yapılması talebinin iletilmesine karar verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER