Bozüyükte, Bu sefer paylarımızı engellilere verelim

Bozüyükte, Bu sefer paylarımızı engellilere verelim kampanyası


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Engelliler Derneği, kurban kesemeyen engelli vatandaşlara kurban payı dağıtılmasını ön gören Bu sefer paylarımızı engellilere verelim kampanyası düzenledi.
     Dernek Başkanı Enver Güçyeter, AA muhabirine, ilk defa düzenledikleri kampanyayla kurban kesemeyen engelli vatandaşlara kurban payı dağıtacaklarını belirterek, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek için kampanyaya herkesin destek vermesi gerektiğini kaydetti.
     Birçok derneğin kurban bayramı öncesi yardım kampanyası düzenlediğini ifade eden Güçyeter, şöyle konuştu:
     Bilindiği gibi birçok dernek kurban bayramı öncesi yardım kampanyası düzenliyor. Ancak bu dernekler kurban yardımlarını genellikle yurt dışında ailelere teslim ediyor. Bu derneklerin çalışmalarına da saygı duyuyoruz ancak bizim öncelikle kendi ilçemizdeki ihtiyaç sahibi aileleri görmemiz gerekiyor. Hiçbir dernek Bozüyükteki aileler için kurban bağış kampanyası düzenlemiyor. Biz de bu eksikliği gidermek ve üyelerimiz arasında kurban kesemeyen aileleri sevindirmek için böyle bir kampanya başlattık. Kurban payı isteyen üyelerimiz derneğe gelerek talepte bulunuyorlar. Bayramda derneğe gelecek kurban paylarını, talepte bulunan üyelerimize dağıtacağız.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükte, Bu sefer paylarımızı engellilere verelim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER