BOTAŞ Spor Genel Menajeri Kutlu:

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Kutlu: Oluşturacağımız altyapı ile geleceğin erkek basketbolcularını seçeceğiz


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Sporun genel menajeri Abdullah Kutlu, oluşturacakları altyapı ile geleceğin erkek basketbolcularını seçeceklerini bildirdi.
     BOTAŞ Spordan yapılan yazılı açıklamaya göre, altyapısıyla bayanlar ligine damgasını vuran ve 2 Türkiye şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı kupası kazanan ve Avrupada final oynayan BOTAŞ Spor, şimdi de geleceğin yıldız erkek basketbolcularını seçiyor.
     Yarın Menderes Spor Salonunda yapılacak olan seçmeler saat 13.00-15.00 arasında yapılacak. 2000-2001-2002 ve daha küçük yaştaki sporcuların katılabileceği seçmelerde dikkati çekecek geleceğin basketbolcuları, BOTAŞ Sporun altyapısına kazandırılacak. Uzun boylu ancak 1998-1999 doğumlu adayların da seçmelere katılabileceği açıklandı.
     BOTAŞ Sporun Genel Menajeri Abdullah Kutlu, yıllardır takım olarak bayan basketboluna hizmet ettiklerini ve bir çok takımda hem sporcularının, hem antrenörlerinin olduğunu bildirdi.
     Milli takım seviyesinde oyuncular da yetiştirdiklerini ifade eden Kutlu, şunları kaydetti:
     Erkek basketbolunda da hedefimiz altyapı. Oluşturacağımız altyapı ile geleceğin erkek basketbolcularını seçeceğiz. Bayanlarda uyguladığımız sistemi uygulayacağız ve Adanadaki yetenekli erkek basketbolcuları önce Türk basketboluna, sonra da milli takıma kazandırmaya çalışacağız. Kendine güvenen, basketbolu seven erkek basketbolcu adaylarını Menderes Spor Salonundaki seçmelere bekliyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber BOTAŞ Spor Genel Menajeri Kutlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER