Boşanmak isteyen karısını öldürmüştü

Boşanmak isteyen karısını öldürmüştü -Merkez Yıldırım ilçesinde, boşanmak isteyen karısını 26 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve 11 aydır yakalanamayan sanığın yargılanmasına başlandı


BURSA (A.A) - Merkez Yıldırım ilçesinde, boşanmak isteyen karısını 26 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve 11 aydır yakalanamayan sanığın yargılanmasına başlandı.
     Bursa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında, Yakın akrabayı öldürmek suçundan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan sanık Adem Tuncerin yargılanmasına başlandı.
     Duruşmaya 26 yerinden bıçaklanarak ölen Dilek Tuncerin babası Abdurrahim Tontaş (58) ile yakınları katıldı.
     Mahkemede tanık olarak dinlenen Tontaş, işsiz olan damadının sürekli kızıyla tartıştığını ve bazen onu dövdüğünü ifade etti.
     Olaydan bir hafta önce kızının boşanmak istediğini belirten Tontaş, Damadım ve ailesi Bizde boşanma yok. Ölüm var diyerek bizi tehdit ettiler. Olay günü de kızım evine indi. Hemen ardından da damadım gitti. Yaklaşık beş dakika sonra torunum Melek yanımıza gelerek annesinin öldürüldüğünü söyledi. Sanığın bir an önce yakalanıp cezasını çekmesini istiyorum diye konuştu.
     Tanık olarak dinlenen Dilek Tuncerin çocukluk arkadaşı Serkan E. (32) ise arkadaşının eşinden çok şikayet ettiğini belirterek, Benimle bu konuları konuşurdu. Eşinden sürekli şiddet gördüğü için boşanmak istediğini söylüyordu. Ben de kendisine yardımcı olmaya çalışıyordum dedi.
     Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Boşanmak isteyen karısını öldürmüştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER