Boluspor için yeni tesis

Boluspor için yeni tesis -Bolu İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan tesiste sona gelindi -Kulüp Başkanı Abat: Yeni tesiste her futbolcuya özel, 5 yıldızlı otel odası konforunda, dayalı döşeli bir oda verilecek (Fo


BOLU (A.A) - Bolu İl Özel İdaresi tarafından Boluspor için yaptırılan tesiste sona gelindi.
     Kısa bir süre içerisinde faaliyete geçen tesiste incelemelerde bulunan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların son aşamaya geldiğini belirterek, ilk yönetim kurulu toplantısını yeni tesiste yaptıklarını söyledi.
     Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından profesyonel takımı yeni tesise alacaklarını ifade eden Abat, Yeni tesiste her futbolcuya özel, 5 yıldızlı otel odası konforunda, dayalı döşeli bir oda verilecek. Odalarda kullanılan malzemeler otelleri dizayn eden bir firma tarafından yaptırıldı diye konuştu.
     Abat, tesis içerisinde, futbolcuların kalması için 32 oda, toplantı, konferans salonu, dinlenme odaları, hocalar, tercümanlar, masörler ve fizyoterapist odaları, soyunma odaları, fitness salonu, duş kabinlerinin yer aldığını vurgulayarak, son 5-6 aydır bir takım sıkıntılar çekmelerine rağmen tesise kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
    
     -Boluspor Futbol Akademisi yolda-
    
     Boluspor Futbol Akademisi için gerekli müracaatların yapıldığını ifade eden Abat, Türkiye Futbol Federasyonunun bu konuda gerekli onayı verdiğini bildirdi.
     Akademide eski tesislerde yapacakları çalışmayla gelecek yıllara ışık tutmak istediklerini dile getiren Abat, futbol okulu konusunda da girişimlerinin olduğunu, gerekli desteğin ve tanıtımın yapılmasının ardından böyle bir projeyi hayata geçirmek istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Boluspor için yeni tesis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER