Bolu Valisi Özçimen:

Bolu Valisi Özçimen: -Bölgesine ve uluslararası sisteme yön veren Türkiyeyi el birliğiyle inşa edeceğimizden şüphe duymuyorum


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, bölgesine ve uluslararası sisteme yön veren Türkiyeyi el birliğiyle inşa edeceklerinden şüphe duymadığını bildirdi.
     Özçimen, yaptığı yazılı açıklamada, acı ve tatlı hatıralarla 2012yi geride bıraktıklarını belirterek, umutlarını canlı tutarak yeni bir yıla girdiklerini kaydetti.
     Yeni yılın Türk milletine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni eden Özçimen, şunları ifade etti:
     2012 yılının muhasebesini yaparken, Boluda 2013 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur. Gerekli irade, azim ve cesareti gösterebildiğimiz takdirde, yarının daha güçlü, daha huzurlu, daha müreffeh, bölgesine ve uluslararası sisteme yön veren Türkiyeyi el birliğiyle inşa edeceğimizden şüphe duymuyorum.
     Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye-ye ulaşmak dileğiyle, siz değerli Bolulu Vatandaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Valisi Özçimen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER