Bolu Valisi Özçimen:

Bolu Valisi Özçimen: İl genelinde KÖYDESten 5 milyon 500 bin liralık bir ödeneğimiz var


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen, il genelinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinden (KÖYDES) 5 milyon 500 bin liralık bir ödeneğin olduğunu kaydetti.
     Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda düzenlenen KÖYDES haziran ayı toplantısında konuşan Özçimen, il, ilçe ve köylerde çalışmaların devam ettiğini belirterek, İl genelinde KÖYDESten 5 milyon 500 bin liralık bir ödeneğimiz var. Bu miktarın şu an yarısı elimize ulaşmış vaziyette. Bu ödeneği ilçelerimizin hem yol ağına, hem sorunlarına, hem de köy sayılarına göre dağılımını yaptık dedi.
     İl merkezine 1 milyon 365 bin liralık ödeneğin tahsis edildiğini dile getiren Özçimen, bu ödeneği, KÖYDES ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin iş birliği ve koordinasyonu içerisinde en iyi şekilde kullanacaklarını söyledi.
     Vali Özçimen, içme suyu olmayan köyün kalmadığını bazı köylerin yol, sanat yapıları ve alt yapı gibi sorunların bulunduğunu anlatarak, bu sorunları yapacakları toplantıda değerlendirip, kış ayına girerken bu sorunları asgariye indireceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Valisi Özçimen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER