Bolu Dağında kartpostallık görüntüler oluştu

Bolu Dağında kartpostallık görüntüler oluştu -Manzaranın keyfini çıkarmak isteyenler, kar yağışının ardından beyaz örtüye bürünen Bolu Dağına yoğun ilgi gösteriyor -Tesis sahibi Yıldırım: Bolu Dağının doğası, havası ve


DÜZCE (A.A) - Manzaranın keyfini çıkarmak isteyenler, kar yağışının ardından beyaz örtüye bürünen Bolu Dağına yoğun ilgi gösteriyor.
     Bolu Dağında iki gündür etkili olan kar yağışı, kartpostallık görüntüler oluşturdu. TEM Otoyolu yerine D-100 karayolunu tercih edenler, yol kenarlarındaki dinlenme tesislerinde manzaranın keyfini çıkarıyor.
     Bolu Dağında tesis işleten Ferda Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu Dağının mangal ve piknik yapmak isteyenler için eşsiz bir yer olduğunu söyledi.
     Bolu Dağının havası ve doğal güzelliği, kışın bir başka diyen Yıldırım, çam ağaçlarıyla kaplı dağda karın yağmasıyla kartpostallık görüntülerin oluştuğunu anlattı.
     Yıldırım, TEM otoyolunun açılmasıyla işlerinin yüzde 80 oranında azaldığını belirterek, şunları kaydetti:
     Otoyol açıldığı zaman işlerimiz yarı yarıya düşmüştü fakat bugün yarıdan fazlasını Bolu Dağına çekmeyi başardık. Şükürler olsun. Tabii otoyolun da verdiği sıkıcılık var. Park yerleri oldukça kalabalık geçiyor. Onun için insanlar nostalji yerlerle iç içe olmak istiyor. O da bizim için artı bir avantaj oluyor.
     Tır sürücüsü Mustafa Çapkan ise kış şartlarında ağır taşıt kullanmanın kendilerini çok fazla etkilemediğini, Bolu Dağının kendileri için eziyetli olduğunu dile getirdi.
     Ama Cenab-ı Allah bizim için yolu açıyor diyen Çapkan, Devletimiz, milletimiz var olsun. Ekipler gece gündüz her yönüyle koşturuyor. Memleketin her karış toprağı güzel, Bolu Dağı da bu güzellikler arasında yer alıyor. Güzelliğinden vazgeçemediğimiz için devamlı bu güzergahı kullanıyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Dağında kartpostallık görüntüler oluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER