Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Türkiyedeki ilkleri artık bir başarı olarak görmüyoruz, yönümüzü dünyaya çevirdik ve dünyadaki ilkleri gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiyedeki ilkleri artık bir başarı olarak görmüyoruz, yönümüzü dünyaya çevirdik ve dünyadaki ilkleri gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz dedi.
     Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Yılmaz tarafından basın mensuplarına, kent meydanı projesi ve bu projenin içerisinde yer alan yapılarla ilgili üç boyutlu çizimler üzerinden bilgi verildi.
     Bolu Belediyesi olarak bu güne kadar Türkiyede birçok ilke imza attıklarını, hedeflerinin ise dünyada ilklere imza atmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, Türkiyedeki ilkleri artık bir başarı olarak görmüyoruz, yönümüzü dünyaya çevirdik ve dünyadaki ilkleri gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Artık gelinen nokta itibarıyla dünyada artık neler yapılıyor izleyebiliyoruz. Bu avantajı da iyi değerlendirmek durumdayız. Bu kapsamda biz Bolu Belediyesi yönetimi olarak şu ana kadar olan birikimimizi şehre yansıtmaya çalışıyoruz diye konuştu.
     Çalışmaları yaparken herkesin fikrini aldıklarını anlatan Yılmaz, Bu konularla ilgili istişareler yapıyoruz ve son şeklini kararlaştırdıktan sonra bu çalışmalara başlıyoruz. Karar verdikten sonrada rüzgara göre hareket etmiyoruz. Verdiğimiz kararın arkasında dik durduğumuz için de kimilerine göre doğru, kimilerine göre de yanlış yapıyoruz. Herkese ve her düşünceye de saygımız var. Asıl amacımızda Boluyu gelecekte yaşanabilir kentler arasında hak ettiği yeri almasını sağlamak ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER