Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Bolu Belediyesi, 2012 yılında Türkiyenin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde iki ödül birden kazanırken, aynı zamanda En Çevreci İkinci


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi, 2012 yılında Türkiyenin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde iki ödül birden kazanırken, aynı zamanda En Çevreci İkinci İl seçildi dedi.
     Bolu Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Yılmaz, gündemde kalmak için yapılan eleştirilerin Boluya zarar verdiğini, tüm seçim vaatlerini yerine getirdiği gibi artıya geçtiklerini, alınan ödüllerin bunun göstergesi olduğunu söyledi.
     Yılmaz, Bolu halkına hizmet için koltuğa oturduğunu belirterek, Avrupa Birliği (AB) standartlarında yürütülen bu hizmetlerin belediyecilik tarihine geçeceğine inanıyorum. Bolunun tüm altyapısını tamamladık. Üst yapı çalışmalarının ise kent kimliği ve dokusu gözetilerek son hızla sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında Bolu bambaşka bir cehreye kavuşacak diye konuştu.
     Yürüttüğümüz projelerle sadece bu yıl 3 ödül birden aldık diyen Yılmaz, Bolu Belediyesi, 2012 yılında Türkiyenin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde iki ödül birden kazanırken, aynı zamanda En Çevreci İkinci İl seçildi. Demek ki başkanlığın gereğini yerine getiriyoruz. Keşke herkes gereğini yapsa şeklinde konuştu.
     Belediye Başkanı Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Bolu Belediyesi olarak, popülist davranmayıp, önce alt yapıdan işe başladık ve tamamladık. Hatta Türkiyede birçok ilki halkımıza yaşattık. Hepsini de şeffaf olarak, halkımıza bilgi vererek ve yardım isteyerek yaptık. Altyapı projeleri uzun ve zahmetli projelerdir. Buna rağmen bizim olmazsa olmazımız oldu. Bolunun kanalizasyon, içme suyu, atık su, katı atık gibi sorunlarına kalıcı çözümler getirdik. Sıra üst yapıya geldi. Bu açıdan belediyecilik tarihine geçeceğimize ben ve ekip arkadaşlarım tüm kalbimizle inanıyoruz.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER