Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Biz ne kadar çok vatandaşımıza ulaşabilirsek o kadar mutlu oluyoruz


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Biz ne kadar çok vatandaşımıza ulaşabilirsek o kadar mutlu oluyoruz dedi.
     AK Parti Bolu Kadın Kolları tarafından düzenlenen hasta ziyaretlerine katılan Yılmaz, uzun zamandır hasta ziyaretlerinin devam ettiğini, her hafta en az beş hasta ailenin evini ziyaret ettiklerini belirtti.
     Yılmaz, ziyaret esnasında hastaların sorunlarını dinlediklerini ifade ederek, Elimizden gelen bir şey varsa yapıyor ve onlara moral oluyoruz. Bu haftada beş ayrı adreste ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İki hastamızın bizlerden bir takım istekleri oldu ve onların çözüm noktasında kendilerine yardımcı olacağız. Biz ne kadar çok vatandaşımıza ulaşabilirsek o kadar mutlu oluyoruz. Çünkü insanlara yardımcı olmak gerçekten bizleri son derece sevindiriyor diye konuştu.
     Yaşlı hastaları evlerinde muayene eden doktorlara da teşekkür eden Yılmaz, Sizlerin sayesinde bu vatandaşlarımız evlerinde sağlık hizmeti alabiliyor. Sizlere bu tür çalışmalarınızdan ve hizmetlerinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER