Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, engelli çocuklarla

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, engelli çocuklarla bir araya geldi


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz engelli çocuklarla bir araya geldi.
     Bolu Belediyesinin öncülüğünde hayırsever iş adamlarının katkılarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.
     Etkinlik kapsamında, bir restoranda öyle yemeğinde Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarla bir araya gelen Yılmaz, Türkiyede ve Boluda engellilerin tüm bakımlarını devletimiz üstlenmiş durumda. Tamamen yatağa bağlı halde olanlardan tutunda, yaşamları sona erinceye kadar onları tedavi etmek, hayata kazandırmak adına müthiş bir gayret içerisinde dedi.
     Yılmaz, Bolu Belediyesi olarak hayırseverlerimizin katkılarıyla engelli çocuklarımızın bir gününü daha farklı yaşamalarını sağlamak onları eğlendirerek ve mutlu etmek için böyle bir program düzenledik. Onun için bütün dernek ve vakıflara şunu söylüyorum, kendileri bir şey yapmaya kalkışmasınlar çünkü devletimiz ne gerekiyorsa yapıyor. Onlar engellilerimiz için topladıkları bağışları ne kadar engelli okulumuz varsa o okullarla gidip görüşüp onlarla birlikte geziler tertipleyerek, engelli çocuklarımızı biraz da farklı atmosferde yaşatarak daha mutlu hale getirsinler. Toplanan paralarla bir okul devam ettiriyoruz mantığıyla çalışmalarına gerek yok. Devlet bu çocukların bakımını üstlenmek için zaten öğrencilerden çok öğretmen veriyor. Devletin bu imkanlarından sonuna kadar Bolunun istifade etmesi lazım diye konuştu.
     Programa Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri nezaretindeki çocuklar, hayırsever iş adamları ve engelli çocukların aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Göder
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, engelli çocuklarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER