Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü Güner: Elimizdeki imkanlarla mücadele ediyoruz


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Malatya İl Özel İdaresporun antrenörü İsmet Güner, Elimizdeki imkanlarla mücadele ediyoruz dedi.
     Güner, yaptığı açıklamada, Hatay ekibi Payas Belediyespor 1975e dün iç sahada 4-0 mağlup oldukları maçı değerlendirdi. Farklı yenilgiden dolayı üzgün olduklarını ifade eden Güner, Rakip takımı bu kadar dişli ve canlı beklemiyorduk. Bunun yanında bizim takımı tanıyamadık. Beklediğimiz oyunu sergileyemedik. Tutuk başladık, bireysel hatalar oldu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca bizim için hezimet oldu diye konuştu.
     Ellerindeki maddi imkanlara göre hareket ettiklerini anlatan Güner, Bütçemize göre hareket ediyoruz. Elimizdeki maddi imkanla bu kadar takım yapabildik. Dışarıdan futbolcu getirip barındırma şansımız yok, tesisimiz yok. Elimizdeki imkanlarla mücadele ediyoruz dedi.
     Rakip takım Payas Belediyespor 1975in antrenörü Erkan Traş ise gruba iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, Biz bu takımı büyük fedakarlıklarla kurduk. Oyuncularım yürekten ve çok iyi oynadılar. Haklı olan farklı bir skor elde ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER