Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grup

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grup -Malatya İl Özel İdarespor, Elbistan Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, Pazar günü deplasmanda Elbistan Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
     Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinde gazetecilere açıklamada bulunan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Elbistan Belediyespor maçı hazırlıklarının iyi geçtiğini belirtti.
     Deplasmandan puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını ifade eden Güner, Elbistan Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, Elbistan Belediyespor ile puanlarımız eşit. Deplasmana puan ya da puanlar için gideceğiz. Futbolcularımıza güveniyorum. Malatya ve kurumumuz adına ligde güzel şeyler yapacağız dedi.
     Siverek Belediyespor karşılaşmasında aldıkları 3 puanın kendileri için 6 puan değerinde olduğunu dile getiren Güner, Siverek Belediyespor karşılaşmasında mutlak 3 puan almamız gerektiğini futbolcularımıza aşıladık. Hafta boyunca futbolcularımız üst düzey bir performans ortaya koydu. Neticede güzel bir galibiyet aldık. Hem 3 puan hem de ortaya konulan futbol herkesi sevindirdi. Karşılaşmayı izlemeye gelenlerde büyük bir zevk aldı diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER