Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi vatandaşlar kurtardı

Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi vatandaşlar kurtardı -Antalyada kıyıdan 20 metre uzaklıkta boğulma tehlikesi geçiren Cevdet Balcının yardımına koşan 50 yaşlarındaki bir kadın, can simidi ulaştırdı -Tesadüfen oradan geçen bir canku


ANTALYA (A.A) - Antalyada kıyıdan 20 metre uzaklıkta boğulma tehlikesi geçiren Cevdet Balcının yardımına koşan 50 yaşlarındaki bir kadın, can simidi ulaştırdı. Tesadüfen oradan geçen bir cankurtaran da Balcıyı kıyıya çıkardı.
     Antalyada yaşayan Cevdet Balcı (45), Konyaaltı 17 Nolu Halk Plajından serinlemek amacıyla denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 20 metre uzaklaşan Balcı, bir anda çırpınmaya başladı.
     Balcının boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden plajdaki 50 yaşlarındaki bir kadın, can simidiyle denize girerek Balcının yanına kadar yüzdü. Can simidini Balcıya veren yaşlı kadın, yüzerek güçlükle tekrar kıyıya geldi.
     Bu sırada tesadüfen plajdan geçen cankurtaran Orhan Ayaz, vatandaşların yardım çağrılarını duyarak denize girdi. Balcıyı çekerek kıyıya çıkartan Ayaz, insanlık görevini yaptığını söyledi.
     Ayaz, Balcının yaşlı kadının verdiği can simidi sayesinde hayatta kaldığını ifade etti.
     Balcıya can simidini ulaştıran yaşlı kadın ise adını açıklamadı. Plajdan uzaklaşan yaşlı kadın, gazetecilerin görüntüsünü çekmesini de istemedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Boğulma tehlikesi geçiren kişiyi vatandaşlar kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER