Boğazlıyanda teröre lanet mitingi

Boğazlıyanda teröre lanet mitingi


YOZGAT (A.A) - Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde Dağlıcadaki terör saldırısına tepki amacıyla Teröre Lanet sloganıyla miting düzenlendi.
     Boğazlıyan Tertip Komitesi tarafından Cumhuriyet Meydanında cuma namazı sonrası düzenlenen mitinge Belediye Başkanı Mustafa Özdal, siyasi parti başkanlarını, şehit ve gazi yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş destek verdi.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından basın açıklaması yapan Emekli Jandarma Başçavuş Ali Rıza Uzeltürk, terörü bir kez daha lanetlediğini vurgulayarak, terörün bu ülkenin huzurunu hiçbir zaman bozamayacağının altını çizdi.
     Terör örgütünün hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını ifade eden Üzeltürk Bu meydanda ve ülkenin her köşesinde analar ağlamasın, babalar oğulsuz kalmasın, gelinlerimiz eşsiz kalmasın evlatlar yetim kalmasın ülkemizde kan dökülmesin diye buradayız. Şehit Mehmetçikler için buradayız. Hep birlikte buradayız diyeceğiz ki Dağlıca duysun, Kandil inlesin. Bizler kanla yoğrulan bu vatan uğruna dinimiz uğruna şehit olmaya ant içmiş sıramızı bekleyen şehit adayıyız. Şehidim sen rahat uyu, bu vatan uğruna bir ölürüz bin diriliriz dedi.
     Basın açıklamasının ardından şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındıktan sonra miting son buldu.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Boğazlıyanda teröre lanet mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER