Bodrum

Bodrum-Milas İçin El ele Turizm toplantısı


MUĞLA (A.A) - Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Bodrum-Milas İçin El ele Turizm toplantısı düzenlendi.
     Toplantıda, Milas ve Bodrumdaki turizm gelişmeleri masaya yatırıldı. Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının devletle turizm sektörünün buluşması açısından önem taşıdığını belirterek, Turizm sektöründe çeşitli sorunlar olduğunu biliyoruz. Sorunların birlikte çözülmesi gerek dedi.
     Mondial Genel Müdürü Giuseppe Russo da Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin yapım sürecinin bazı nedenlerle geciktiğini, bu süreçte kendilerine destek olan Muğla Valisi, vali yardımcıları, kaymakam ve emniyet müdürleriyle öteki ilgililere teşekkür etti.
     Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Kamil Özer ise bölgesel turizmin kalitesini arttırmak için özellikle turizm sektöründe kalifiye eleman çalıştırılması, hanutçuluğun ve güven sarsıcı ürünlerin satışının engellenmesi konularında çalışma yaptıklarını bildirdi.
     Özer, önümüzdeki günlerde Muğla Valisi Fatih Şahin tarafından Muğla ilinin internet üzerinden tanıtım atağı hazırlığıyla ilgili açıklamanın yapılacağını aktardı. Özer, Hiç kimsenin Milas, Bodrum markasını ucuzlatmaya hakkı yoktur dedi.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer - Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER