Bodrum ve İzmirdeki eş zamanlı operasyon

Bodrum ve İzmirdeki eş zamanlı operasyon -Operasyon kapsamında gözaltına alınanların sayısı 16ya yükseldi -Gözaltına alınanlar arasında Bodrum Belediye Meclisi üyesi bir kişi de bulunuyor


MUĞLA (A.A) - Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile İzmir ve Bodrumda eş zamanlı olarak 15 ayrı yere düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 16ya yükseldi.
     Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, Bodrum Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararı ile Bodrum ve İzmirde 15 ayrı yere Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 16ya yükseldi. Gözaltına alınanların 2sinin İzmirde, 14ünün ise Bodrumda bulunduğu öğrenildi.
     Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, gazetecilere makamında yaptığı açıklamada, geçen yıl polis ekiplerince belediyeden bazı evrakların incelemek için alındığını belirtti.
     Bugün de polis ekiplerinin belediyeye gelerek yeni bir inceleme yaptığını ifade eden Kocadon, Çok değerli, özelikle Bodrumu bugünlere getiren bazı eski memur arkadaşlarımızı ifadelerini almak üzere emniyete götürdüler. Bu üzücü bir olay. Bodrum Belediyesinde göreve başladığımızdan bu yana, memurlarla gece gündüz çalışarak yeni bir Bodrum yaptık. İfadelerinin alınmasından sonra hepsinin serbest bırakılacağına inanıyorum. Bütün memur arkadaşlarıma güveniyorum. İnanıyorumki görevlerini kötüye kullanmadılar dedi.
     Kocadon, aralarında Bodrum Belediye Meclisi üyesi F.Ö.nün de bulunduğu 14 belediye çalışanının gözaltında olduğunu kaydetti.
     Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile savcılık tarafından 2011 yılının haziran ayında başlatılan bir soruşturma kapsamında İzmir ve Bodrumda eş zamanlı olarak 15 ayrı yere operasyon düzenlenmiş, İhaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma iddiasıyla ilk etapta 7 kişi gözaltına alınmıştı.
     (GY-KG-HS)
<< Önceki Haber Bodrum ve İzmirdeki eş zamanlı operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER