Bodrumda mahalleler arası futbol turnuvası

Bodrumda mahalleler arası futbol turnuvası -Bodrum Kaymakamlığınca 30 yıl sonra yeniden organize edilen futbol turnuvası başladı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda 30 yıl önce yapılan ve çeşitli nedenlerle iptal edildikten sonra bu yıl yeniden organize edilen Bodrum Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı.
     Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, turnuva öncesi yaptığı açıklamada, 30 yıl önce Bodrumda mahalleler arası, köyler arası futbol karşılaşmaları yapıldığını anlattı. Turnuvaların çeşitli sebeplerle yıllardır yapılamadığını belirten Gödekmerdan, Vatandaşlar bizden talepte bulundu. Talep üzerine eskiden olduğu gibi yine mahalleler arası futbol turnuvası düzenlemeye karar verdik. Bu turnuvaya köylerimizin de katılmasını uygun gördük. Bu yıl 17 takımla bu turnuvayı yeniden başlatıyoruz. İnşallah eskisi gibi coşkuya, heyecana, dostluğa, kardeşliğe, centilmenliğe vesile olur dedi.
     Mahalleler arası futbol turnuvasına forma giyecek Bülent Çekin ise turnuvayı düzenleyen yetkililere teşekkür etti. Turnuva oyuncularından Aykut Uzunşimşek ise turnuvayı senelerdir özlemle beklediklerini belirtti. Şimşek, turnuvaya katılan futbolculara başarılar diledi.
     Turnuva, Kaymakam Gödekmerdanın vurduğu başlama vuruşuyla başladı.
     Bodrum Şehir Stadında bir ay sürecek müsabakalarda, Bodrum ve köylerinde yaşayan vatandaşlardan oluşan 17 takım mücadele edecek.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Bodrumda mahalleler arası futbol turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER