Bodrumda hırsızlık iddiası

Bodrumda hırsızlık iddiası -Bir marketin 2 şubesinden yaklaşık 5 bin lira değerinde bal ve bebek maması çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı -Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi (Fot


MUĞLA (A.A) - Bir marketin 2 şubesinden yaklaşık 5 bin lira değerinde bal ve bebek maması çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Turgutreis beldesindeki bir markette bal ve bebek maması ürünlerinin bulunduğu reyonlarda dikkat çekici azalma olduğunu fark eden görevliler, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.
     Görüntülerde 2 kadının reyonlardan çok miktarda bal ve bebek maması aldığını, ancak kasaya sadece birkaç tanesinin parası ödeyerek dışarı çıktığını gören görevliler, kadınları market çıkışında durdurarak jandarmaya ihbarda bulundu.
     Markete gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri, Kezban C. ve Nazlı Tyi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, zanlıların üzerinde çalıntı olduğu belirtilen bir miktar bal ve bebek mamasına el koyarak market yetkililerine teslim etti.
     Bu arada markette ve marketin diğer şubesinde yapılan sayımda yaklaşık 5 bin lira değerinde bal ve bebek maması çalındığı belirlendi. Kamera görüntülerinden zanlıların iki markete toplam 8 defa girip çıkarak hırsızlık yaptıkları tespit edildi.
     Jandarmadaki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Zanlılardan Kezban Cnin çeşitli suçlardan 26, Nazlı Tnin ise 3 sabıka kaydı olduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER