Bodrumda güneş yüzünü yeniden gösterdi

Bodrumda güneş yüzünü yeniden gösterdi -Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Bodrumda sahil kenarlarında yoğunluk yaşandı


MUĞLA (A.A) - Bodrumu yaklaşık 5 gündür etkisi altına alan fırtına ve yağışlı hava yerini güneşe bıraktı.
     Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 18 derece ölçüldü. Yaklaşık 5 gündür etkisini sürdüren fırtına ve yağışlı hava, bu sabahtan itibaren yerini güneşe terk etti.
     Güneşli havayı fırsat bilen Bodrumlular ve tatil için gelenler, sahil kenarında yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Bodrumun Barlar Sokağı ile Kumbahçe sahilinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar, güneşli havada arkadaşlarıyla sohbet etti, bazıları da gezinti yaptı.
     Bodrumda yaşamını sürdüren Lüsi Özlevi, İstanbuldan Bodruma yeni taşındıklarını belirterek, Buranın havası muhteşem. İstanbuldaki gibi bir trafik yok. Burada yaşamaktan çok memnunuz. Tropikal bir havası var. Dün korkunç bir yağmur yağdı, gece fırtına vardı. Ama şimdi muhteşem bir havada deniz kıyısında oturuyoruz dedi.
     Arkadaşlarıyla güneşli havanın tadını çıkartan Burcu Dağ ise Bodrumun çok başka bir yer olduğunu dile getirerek, Dün akşam fırtına vardı, sabaha karşı yağmur yağdı, şimdi ise hava çok güzel. Burası hiçbir yere benzemiyor diye konuştu.
     Yasemin Ilgaz ve Zafer Özlüer de Bodrum bahar gibi, biz de tadını çıkartalım istedik. Burada çok mutluyuz. Ocak ayında dondurma yiyoruz şeklinde konuştu.
     Ankaradan ailesiyle 15 günlüğüne Bodruma geldiğini anlatan Fatma Ersin, güneşin tadını çıkartmak için sahilde dolaştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda güneş yüzünü yeniden gösterdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER