Bodrumda fırtına etkili oluyor

Bodrumda fırtına etkili oluyor -Saatteki hızı zaman zaman 65 kilometreye ulaşan rüzgar günlük yaşamı olumsuz etkiliyor -Fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi


MUĞLA (A.A) - Bodrumda saatteki hızı zaman zaman 65 kilometreye ulaşan rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.
     AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji yetkililerinden aldığı bilgiye göre, akşam saatlerinden itibaren ilçede fırtına etkili oluyor. Sabah saatlerinde etkisini arttıran ve saatteki hızı 65 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle yaşam olumsuz etkileniyor.
     Özellikle ilçe merkezi ile Bitez ve Ortakent-Yahşi beldeleri fırtınadan daha fazla etkileniyor. Güneyden esen rüzgar nedeniyle Ortakent-Yahşi Limanında demirli bulunan bazı balıkçı teknelerinin yoğun dalgalardan etkilenmemesi için güvenlik tedbirlerinin artırıldığı gözlendi.
     Bitez yalısındaki bazı işletmecilerin iş yerlerinin önlerine toprak yığarak önlem aldıkları görüldü. Daha önceki fırtınada bir bölümü batan ve halen kurtarılmayı bekleyen yaklaşık 15 metrelik tekne de şiddetli dalgalardan etkileniyor.
     Öte yandan Bodrum Feribot İskelesinden alınan bilgiye göre, fırtına nedeniyle Bodrum-Kos ve Kos Bodrum feribot seferleri iptal edildi.
     Fırtınanın gece geç saatlere kadar etkisini sürdüreceği, ardından sağanak görüleceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrumda fırtına etkili oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER