Bocce: 1. Akdeniz Kadınlar Şampiyonasının ardından

Bocce: 1. Akdeniz Kadınlar Şampiyonasının ardından -Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Türkmen: Umut ediyorum ki, önümüzdeki yıl Akdeniz Oyunlarında altın madalya da kazanacağız. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde s


MANİSA (A.A) - Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Mutlu Türkmen, Manisada çok başarılı bir organizasyona evsahipliği yapmanın ve başarılı sonuçlar almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Umut ediyorum ki, önümüzdeki yıl Akdeniz Oyunlarında altın madalya da kazanacağız. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz dedi.
     Türkmen, Manisada bugün sona eren ve Türk Milli Takımının 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile kapattığı 1. Akdeniz Kadınlar Bocce Şampiyonasını, AA muhabirine değerlendirdi.
     Manisada çok başarılı bir organizasyona imza attıklarını ve ileriki dönemde, organizasyonlarda gösterdikleri bu üstün başarı çıtasını, sportif alana taşımayı umduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu yıl ilki yapılan 1. Akdeniz Kadınlar Şampiyonası, bizim için önemli organizasyon oldu. Zira gelecek yıl Akdeniz Oyunları ülkemizde yapılacak. Amacımız, Mersinde yapılacak Akdeniz Oyunları öncesinde iyi bir netice almaktı. Nitekim sporcularımız 2 gümüş, 1 bronz madalya alarak Akdeniz Oyunları öncesinde moral bulmuş oldular. Umut ediyorum ki, önümüzdeki yıl Akdeniz Oyunlarında altın madalya da kazanacağız. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz.
     Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise Manisada art arda yapılan Dünya ve Akdeniz Bocce Kadınlar şampiyonalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, Bu organizasyonlar hem bu sporun tanınması, hem Manisanın ve ülkemizin tanınması bakımından çok güzel oldu dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bocce: 1. Akdeniz Kadınlar Şampiyonasının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER