Bitlisli sporcular kampa alındı

Bitlisli sporcular kampa alındı


BİTLİS (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Erzurumda yapılacak GAP Spor Oyunlarına katılacak Bitlisli sporcuları kampa aldıklarını söyledi.
     Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentten GAP oyunlarına katılacak 51 sporcunun, antrenörler nezaretinde kampa alındığını bildirdi.
     Oyunların 28 Haziran ile 04 Temmuz tarihlerinde Erzurumda düzenleneceğini anımsatan Güven, organizasyona belirlenen tüm branşlarda katılacaklarını ifade etti.
     Oyunlarda başarı sağlamak adına 51 sporcuyu Kamp Eğitim Merkezinde ağırladıklarını anlatan Güven, okulların tatile girmesiyle, evleri uzak olan ve köylerde oturan çocukları kampta bir araya getirdiklerini kaydetti.
     Güven, kampın, yarışma tarihine kadar süreceğine değinerek, Sporcularımızdan başarı bekliyoruz. Fakat en fazla atletizm branşında iddialıyız dedi.
     GAP Spor Oyunlarında dereceye giren sporcuların bakanlık tarafından Cumhuriyet altınıyla ödüllendirileceğini kaydeden Güven, sporcuların kendi yaş gruplarında bölge şampiyonu olacağına inandığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş / Berin Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitlisli sporcular kampa alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER