Bitlis Valisi Yurdakul, öğrencilere başarı diledi

Bitlis Valisi Yurdakul, öğrencilere başarı diledi


BİTLİS (A.A) - Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavına giren öğrencilere başarı dileğinde bulundu.
     Vali Yurdakul yaptığı açıklamada, YGSnin öğrencilerin hayatındaki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti.
     Sınavın üniversite için önemli bir adım olduğunu, öğrenciler üzerinde stres ve gerilime neden olduğunu kaydeden Yurdakul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla bizleri onurlandıran Bitlisli öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava giren gençlerimizin de aynı performansı göstereceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı, en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaklardır. Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, farkındalığa sahip, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Çocuklarımızın başarılı olmasında en büyük görev anne, baba ve öğretmenlerine düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması en büyük dileğimizdir. Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilere başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bitlis Valisi Yurdakul, öğrencilere başarı diledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER