Bitlis Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni

Bitlis Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni -Bitlis Emniyet Müdürü Akgüç: -Vatandaşlarla olan ilişkiler çok önemli. Kentte görev yaptığı süre içinde güzel bir ekip çalışması yürüteceğiz


BİTLİS (A.A) - Bitlis Emniyet Müdürlüğüne atanan Sadettin Akgüç, görevi devraldı.
     Akgüç, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşlarla olan ilişkileri çok önem verdiğini ve kentte görev yaptığı süre içinde güzel bir ekip çalışması yürüteceklerini söyledi.
     Kentte güvenlik ve kamu hizmetini en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceklerini ifade eden Akgüç, şöyle konuştu:
     Güvenlik ve kamu hizmeti yürüttüğümüzün farkındayız. Basın mensupları da kamu hizmetini yürütüyor. Birbirimizin işini kolaylaştıracağız. Olan neyse, farklısını göstermeyeceğiz. Olumlu veya olumsuz da olsa doğrular üzerine hareket etmek lazım. Bu açıklığı, netliği ve şeffaflığı göreceksiniz. Birbirimizi yakinen tanıyacağız. Basın mensuplarımızın sağlıklı olarak habere ulaşmasına katkı sağlayacağız. Gelen bilgileri basınla paylaşacağız. Burada halkın güvenliği için çalışıyoruz. Benim için vatandaşlarla olan ilişkiler çok önemli. Halkın arasında bir emniyet müdürü göreceksiniz. Güzel bir ekip çalışması sunacağız.
     Eski Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ise, kamu hizmetlerinin süreklilik arz ettiğini belirterek, Akgüçe başarı dileğinde bulundu.
     Doğan, Kamu hizmetleri süreklilik arz eder. Görevlilerin değişmesi yeni bir heyecan içindir. Böyle olacağına ve daha başarılı hizmetlerin sunulacağına inanıyorum. Bitlisten güzel hatıralarla ayrılıyorum. Bitlis halkına saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bitliste güzel gelişmeler yaşanıyor. Yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla Bitlisin birkaç yıl sonra çok değişeceğine inanıyorum dedi.
     Konuşmaların ardından, devir teslim yapıldı.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bitlis Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER