Bitlis 7. GAP Spor Oyunlarında başarı

Bitlis 7. GAP Spor Oyunlarında başarı sağladı


BİTLİS (A.A) - Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, Erzurumda düzenlenen 7. GAP Spor Oyunlarında, Bitlisli sporcuların başarı sağladığını söyledi.
     Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcuların düzenlenen yarışmalarda iyi bir performans sergileyerek Bitlisli en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.
     Geçen yılki GAP Spor Oyunlarında Bitlisli sporcuların iki madalya aldıklarını hatırlatan Güven, Bu yıl sporcularımız daha iyi bir performans sergileyerek, 7 branşta 7 madalya aldı. Bu başarının sağlanmasında il merkezi ve ilçelerimizdeki antrenörlerin büyük katkısı oldu dedi.
     Yarışma öncesinde sporcuların 10 günlük bir kampa aldıklarını dile getiren Güven, şunları kaydetti:
     Teknik ve taktik açısından iyi bir kamp olmuştu. Bunun da meyvesini aldık. Erzurum önceden bölgede asansör takımdı. Artık diğer iller Bitlisin takımlarından ve sporcularından çekiniyor.
     Takım sporlarında da ciddi mesafeler kat etmeye başladıklarını ve Bitlisli sporcuların Elazığ gibi takımları yenmeyi başardığını dile getiren Güven, bu yaz tatilini de fırsata dönüştürerek, antrenörlerin sporcuları sıkı bir şekilde çalıştıracağını belirtti.
     Güven, il merkezi ve ilçelerde aldıkları tedbirlerle, Bitlisi sportif faaliyetlerde en üst seviyelere çıkaracaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Bitlis 7. GAP Spor Oyunlarında başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER