Bitlisteki bozuk yollar sürücülere sıkıntı yaşatıyor

Bitlisteki bozuk yollar sürücülere sıkıntı yaşatıyor


BİTLİS (A.A) - Bitlis Sınırlı Sorumlu 13 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Felemez Kök, şehir içinde çok ağır işleyen yol yapım çalışmalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirtti.
     Kök, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık üç aydır getirdikleri midibüslerle toplu taşıma hizmeti verdiklerini bildirerek, ancak kentteki bazı güzergahların bozuk olmasından dolayı sürücülerin sıkıntı yaşadığını ifade etti.
     Araç sahipleri ve kooperatif üyelerinin yolu yapılmayan güzergahların servislerini kesme konusunda baskı yaptığını ifade eden Kök, şöyle konuştu:
     Şoför ve kooperatifteki üyelerimizle mücadele eder olduk. Yolları yapılmayan bölgelere servisleri kesmemiz konusunda haklı olarak baskı yapıyorlar. İçinde bulunduğumuz mübarek ayda insanlar mağdur olmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Yeni araçlarımızla ve oluşturduğumuz sistemle üstlendiğimiz sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama bize yolları yapacağız diye vaatlerde bulunan belediye yetkilileri hiçbir çalışma yapmıyor. Vatandaşlarla karşı karşıya bırakılıyoruz. En kısa zamanda bu sıkıntının giderileceğini ümit ediyoruz. Aksi halde birer milli servet olan araçlarımızı o yollara sokmayacağız. Arkadaşlarımızla hem fikir olup o güzergahlardan servislerimizi keseceğiz.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Bitlisteki bozuk yollar sürücülere sıkıntı yaşatıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER