Bir haftalık maliyeti 340 bin lira

Bir haftalık maliyeti 340 bin lira -Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aydın: -İlimizde bir hafta boyunca etkili olan kar yağışının idaremize maliyeti 340 bin lira


ORDU (A.A) - Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, İlimizde bir hafta boyunca etkili olan kar yağışının idaremize maliyeti 340 bin lira dedi.
     Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduda bir hafta boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun bir şekilde kar temizleme çalışmaları yaptıklarını söyledi.
     13 bin kilometrelik yol ağında ekiplerin bir hafta boyunca çalışma yürüttüklerini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:
     Kar yağışı özellikle ilimizin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Ama ekiplerimiz bu süre zarfında yoğun bir şekilde karla mücadele çalışması yürüttü. Okullarda eğitim, öğretimin aksamaması için yoğun çaba harcadılar. Geldiğimiz noktada da şuan okullarımızda eğitim, öğretim devam ediyor. Yani genel anlamda 13 bin kilometrelik yol ağında karla mücadelede çok etkin bir çalışma yürüttük.
     Karla mücadelenin idarelerine bir haftalık maliyetinin 340 bin lira olduğunu belirten Aydın, İlimizde bir hafta boyunca etkili olan kar yağışının idaremize maliyeti 340 bin lira olarak gerçekleşti. Yine bu sürede cenazesi bulunan 40 köye ulaşım sorunsuz bir şekilde sağlandı. 220 hasta nakli de ekiplerimizin gayreti ile gerçekleşti ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Bir haftalık maliyeti 340 bin lira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER