Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı

Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı -Erzurum Valisi Öztürk: Şehit olan askerin kalbi durmuştu çalıştırıldı. Tekrar durdu, tekrar çalıştırıldı. Yani tıbbi olarak, teknik olarak nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ama öyle oldu


ERZURUM (A.A) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Şehit olan askerin kalbi durmuştu çalıştırıldı. Tekrar durdu, tekrar çalıştırıldı. Yani tıbbi olarak, teknik olarak nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ama öyle oldu dedi.
     Vali Öztürk, Valilik Toplantı Salonunda, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralı askerlerden Mehmet Dildarinin saat 02.00 civarında şehit olduğunu belirterek, Dolayısıyla gece 02.00 civarında ruhunu teslim etti, şehit oldu. Ailesine, milletimize başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun diye konuştu.
     Bir gazetecinin yaralı askerlerden birisinin şehit olmadan önce kalbinin durduğu yönündeki sorusu üzerine Vali Öztürk, Şehit olan askerin kalbi durmuştu çalıştırıldı. Tekrar durdu, tekrar çalıştırıldı. Yani tıbbi olarak, teknik olarak nasıl açıklayacağımı bilemiyorum ama öyle oldu. Teknik olarak bana söylenen bu şeklinde cevap verdi.
     Öztürk, şehidin ne zaman memleketine gönderileceğine ilişkin soruyu da Uçağın gelişine göre program yapılacak. Size de duyurulacaktır şeklinde yanıtladı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER